Over ons

Bij Dymotec zijn we al meer dan 25 jaar gepassioneerd door industriële automatisatie. Dankzij onze toetreding tot de Jeco Energies Group om mee te helpen aan het “When Power Becomes Smart” verhaal, kunnen we nu beroep doen op de kennis van de volledige groep. Met deze uitgebreide technische expertise én onze klantgerichte mentaliteit hebben we alles in huis om samen met jou naar gepaste oplossingen te zoeken.

2.996
gerealiseerde projecten
1.027.054km
kabel gelegd

Kies voor technologische voorsprong met Dymotec

Totaalprojecten, elektrische engineering, software engineering, bordenbouw, installatiewerken … Voor al onze kernactiviteiten hanteren we een gestructureerde aanpak. We nemen uitgebreid de tijd om al je behoeften in kaart te brengen en werken nadien alles in detail uit. Dat gebeurt steeds in overleg en volgens de laatste normen en voorschriften.

Jullie kennis over de eigen productie en business combineren we met onze expertise in automatisatieprocessen en de nieuwste technologieën. Neem gerust een kijkje naar onze realisaties. We zijn er bijzonder trots op.

We zijn ook fier op onze roots als Kempens bedrijf. Onze klanten waarderen onze nuchtere kijk, werkmentaliteit, flexibele aanpak en open communicatie.

Het Dymotec DNA

Technische expertise

Van analyse tot implementatie: onze medewerkers hebben de technische knowhow om al je vragen te beantwoorden.

Persoonlijke aanpak

Elk bedrijf, elk project en elke situatie is anders. We nemen uitgebreid de tijd om naar je te luisteren voor, tijdens en na het project. Alleen zo kunnen we je advies op maat geven.

Veilig werken

Veilig werken staat boven alles, net als het welzijn van onze collega’s. Met de juiste kennis en mentaliteit passen wij de veiligheidsvoorschriften in jouw business toe. (VCA** 2017/6.0)

Flexibiliteit

We stemmen ons af op jullie manier van werken en hanteren een dynamische planning om jullie doelstellingen te behalen.

Betrouwbaarheid

Vertrouwen moet je verdienen. We nemen onze verantwoordelijkheid en kiezen ervoor om op een transparante manier met je samen te werken. Wij gaan voor de duurzame aanpak.

Het Dymotec team

Bij ons werken gedreven experten met kennis, ervaring en vaardigheden op vlak van automatisatieprocessen. Verwacht je niet aan technische vakidioten. Wij kiezen voor klantvriendelijke medewerkers die blij worden van jouw tevredenheid.

Werken bij Dymotec

We zijn altijd op zoek naar jong of ervaren talent. Ontdek onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan.